Jesus helar idag!

vagorsegelbat manly 200skI oktober 2009 skadade jag mig i axeln under snickeriarbete. Jag kunde knappt lyfta armen men lyckades ändå med hjälp få upp armen så jag kunde äta. En obehaglig skada, som en förlamning, och jag som alltid har varit stark så jag kan arbeta med allt möjligt. Jag gick till en läkare som tittade på min axel och gjorde bedömningen att med hjälp av en sjukgymnast träna upp muskeln i axeln så jag kan använda armen igen.

Det blev ingen förändring trots denna träning under sex veckor. Till slut säger sjukgymnasten att "nu ger jag upp", jag kan inte göra mera. Åter till läkaren som röntgar axeln och vid återbesöket med resultatet i hand säger läkaren att "det var som jag trodde", muskeln är söndertrasad och dessutom en förskjutning på c:a 1 cm i leden. Han liknade skadan som ett trasigt nät som inte går att laga. Du får leva med detta eftersom det inte går att åtgärda med operation. Om du får ont går det att göra viss operation som att operera ett knä! så att på det sättet få bort värken. Detta var hans besked till mig. Jag hade alltså ingen kraft i armen som jag med vilja endast kunde lyfta till axelhöjd, som en förlamning helt enkelt.

När jag hade lagt mig på kvällen och på natten ber jag till Gud om ett ingripande. Han har hjälpt mig tidigare så detta är väl också möjligt! På morgonen  vaknar jag och försöker lyfta armen och "prisad var Gud" jag kunde lyfta upp armen ända till taket, som det kändes. Värken var borta och jag kunde lyfta armen, vilket under och vilken tacksamhet till Vår Herre jag känner. Gud är en stor Gud som kan göra under än i dag, Halleluja!

Efter 3 veckor hör sjukgymnasten av sig och frågar hur det har gått. "Tränar du fortfarande", frågar han. Nej, gummibanden gick av så jag har slutat med träningen. Jag har en tro på Gud och jag har bett honom om hjälp och han har hjälpt mig, botat mig. Jag kan lyfta armen igen! Efter ytterligare en tid blir jag kallad till sjukgymnasten som kontrollerar armen och än en gång säger jag att "Jesus har botat mig" som han har gjort tidigare! Vi skiljs åt och han uppmanar mig att vara försiktig men hans undran lyser i ögonen. Kan detta var sant? Jaa! det är sant, Jesus finns till för både dig och mig och han är densamme igår, idag och i evig tid! För den som älskar Gud ordnar sig allt till det bästa!!!

loggafot15 Lennart